ΚΙΑΤΟ: Εντυπωσίασε η παρέμβαση Παπαγεωργίου στη «φιέστα» Σταματόπουλου

0Ο πολυαναμενόμενος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων ήταν ο δούρειος ίππος για την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Σπύρου Σταματόπουλου πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Δημοτικές εκλογές.
Σε μια πολύ καλά οργανωμένη, υψηλού κόστους και φαραωνικού τύπου για τα δεδομένα του δήμου, εκδήλωση, ο απερχόμενος δήμαρχος βομβάρδισε, επί τρεις ώρες, τους παρευρισκόμενους με video, χάρτες, διαγράμματα, αριθμούς και πομπώδη μουσική για τα έργα που ολοκληρώθηκαν την τελευταία 9ετία αλλά και τα έργα που έχει προγραμματίσει για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, που πήρε το λόγο (δείτε βίντεο εδώ) μετά τις τοποθετήσεις του Σπύρου Σταματόπουλου, των αντιδημάρχων και των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων, εντυπωσίασε με τις παρατηρήσεις που έκανε τόσο πάνω στον απολογισμό όσο και στα εξαγγελθέντα. Μιλώντας από στήθους με μεστό και εύστοχο λόγο έθεσε στον Δήμαρχο μια σειρά από ερωτήματα, που σχεδόν όλα έμειναν αναπάντητα, στην δευτερολογία του κ. Σταματόπουλου. Τόσο στα ερωτήματα και τις διευκρινήσεις που ζήτησε ο κ. Παπαγεωργίου, αλλά και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι για το Δήμο Σικυωνίων, ο Δήμαρχος, ως συνήθως «πέταγε τη μπάλα στην εξέδρα».

Η εντυπωσιακή ομιλία του Δημήτρη Παπαγεωργίου στην χθεσινή «εκδήλωση», που έκλεισε με την διαβεβαίωση ότι ο συνδυασμός «Δύναμη Αλλαγής» θα συνεχίσει και δεν θα μηδενίσει όσα έγιναν μέχρι σήμερα προς όφελος των δημοτών, αλλά θα διορθώσει και κακώς κείμενα και θα τελειώσει όσα ημιτελή ή ατελή μας αφήνει η απερχόμενη διοίκηση έπεισε όλους ότι πρόκειται για τον πιο σοβαρό και ισχυρό παίκτη της κούρσας των δημαρχιακών εκλογών που έρχεται.
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Εντυπωσίασε η παρέμβαση Παπαγεωργίου στη «φιέστα» Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator