Γ.ΔΕΔΕΣ: ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

0Στο Άνω Δώριο του Δήμου Οιχαλίας, παραβρέθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξέγερσης των Ντρέδων που σηματοδότησε και τη συμμετοχή τους στην Επανάσταση του 1821.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε την Κυπαρισσία, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του Δήμου Τριφυλίας με την αναπαράσταση απελευθέρωσης της πόλης.


Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.ΔΕΔΕΣ: ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator