ΚΙΑΤΟ: Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2019 - ΒΙΝΤΕΟ

0


Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Κιάτο. Ο ηλιόλουστος καιρός σε συνδυασμό με την υπέροχη μέρα βοήθησαν και το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου. Μετά την κατάθεση στεφάνων στο ηρώον ακολούθησε η παρέλαση στην οποία ιδιαίτερη εμφάνιση έκαναν το «Λύκειον των Ελληνίδων», η «Ένωση Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου» και ο σύλλογος του Διμηνιού με τις παραδοσιακές τους στολές. Μετά το πέρας της παρέλασης ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στην κεντρική πλατεία του Κιάτου από το «Λύκειον των Ελληνίδων».Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2019 - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator