ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Έτοιμη η μελέτη του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μελέτης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη της Κορίνθου, προϋπολογισμού πάνω από 7.000,000 ευρώ.

Ο Δήμος Κορινθίων θα δημοπρατήσει άμεσα το Νέο Γυμναστήριο για την κατασκευή του οποίου η δαπάνη θα προέλθει από πόρους του Δήμου, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την χρηματοδότηση του από Εθνικούς ή Ευρωπαϊκούς πόρους. Το κλειστό γυμναστήριο θα γίνει σε οικοπεδική έκταση 14.500 στρεμμάτων στην περιοχή του κόμβου του αυτοκινητοδρόμου των Εξαμιλίων.

Η Συνολική κάλυψη του γυμναστηρίου θα είναι 4.750,00 m2 ενώ το συνολικό εμβαδό του κτιρίου θα είναι στα 8.450,00 m2.

Το γυμναστήριο θα έχει 2.000 σταθερές θέσεις θεατών ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιείται για πολιτιστικές εκδηλώσεις & συναυλίες με δυνατότητα συμμετοχής 3.200 ατόμων.

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Έτοιμη η μελέτη του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator