ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανεξάρτητος συνδυασμός στην Τοπική Κοινότητα Περιγιαλίου - ΒΙΝΤΕΟ

0Ανεξάρτητος συνδυασμός στην Τοπική Κοινότητα Περιγιαλίου του Δήμου Κορινθίων.

Μετά από ζυμώσεις και με δεδομένη την διάθεση όλων για προσφορά στα κοινά του τόπου μας, μια ομάδα από 7 άτομα, καταξιωμένοι όλοι στους χώρους δουλειάς μας, με παρουσία στα κοινά και με πολλή τρέλα για δημιουργία, φτιάξαμε έναν συνδυασμό που διεκδικεί την ψήφο σας.
Άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις, άνθρωποι από όλες τις πολιτικές ομάδες, με κοινό όμως την αγάπη για το χωριό, ενωθήκαμε με μοναδικό σκοπό να δουλέψουμε όλοι μαζί . Να δουλέψουμε για να πετύχουμε την πολυπόθητη αναβάθμιση αυτού του ευλογημένου τόπου, ώστε να γίνει η ζωή όλων μας καλύτερη.
Σας θέλουμε δίπλα μας τώρα και θα σας θέλουμε δίπλα μας πολύ περισσότερο μετά τις εκλογές, για να δείξουμε ότι δεν μας πρέπει ο μαρασμός. Να αποδείξουμε ότι μας αξίζει ένα καλύτερο Περιγιάλι και θα το κατορθώσουμε μαζί.

Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανεξάρτητος συνδυασμός στην Τοπική Κοινότητα Περιγιαλίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator