ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: "Καλό ξημέρωμα κ. Κουρεμπέ... συγνώμη που ταράξαμε τη γαλήνη του «προοδευτικού» σας ύπνου"

0Το “μαχαίρι στο κόκκαλο” έχει αποφασίσει να βάλει η ΕΑΣ Κιάτου όσο αφορά τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους αγρότες τις περιοχής μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της χρονιάς. Στην παρακάτω ανακοίνωση, η διοίκηση της ΕΑΣ αναφέρει πως πλέον ο αγροτικός κόσμος δεν κάνει άλλη υπομονή και με νομικά μέσα και τη στήριξη όλων των φορέων το νομού θα διεκδικήσει το δίκιο του ώστε η οικονομία του νομού να εξακολουθήσει να λειτουργεί .

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Στη συνέντευξη του ο κ. Κουρεμπές για τις «αποζημιώσεις» του ΕΛΓΑ όπως πάντα στρογγυλοποιεί τα πράγματα ακολουθώντας την γνωστή παρελκυστική τακτική αποπροσανατολισμού που αποτελεί και κύριο γνώρισμα των πιο πολλών στελεχών της κυβέρνησης. (ούτε λέξη για την ταμπακέρα)….

Φυσικά δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τα «λάθη» που αναφέρει ασχέτως αν είχε πάνω από έξι μήνες χρονικό περιθώριο να τα εξετάσει και να τα αποφύγει, γιατί άραγε (υπόσχεται) πως θα τα κάνει τώρα; Μήπως επειδή πλησιάζει ο Μάιος;;;

Δεν ανέφερε για τα 50 εκατομμύρια του ταμείου του ΕΛΓΑ, αν θα επανέλθουν στα χέρια του οργανισμού προς διευκόλυνση των πληρωμών.
Μιλά για διάλογο…. διάλογος πλέον με τη λογική του μαχαιριού και του πεπονιού καταντά μονόλογος… όλα αυτά είναι για να κερδίζει πολύτιμο χρόνο.. για να μην ακούσει σε καμία περίπτωση αυτά που έλεγε ο ίδιος και η παρέα του όταν ήταν αντιπολίτευση.
Ο αγροτικός κόσμος δεν πρέπει να περιμένει άλλο. Με νομικά μέσα και τη στήριξη όλων των φορέων το νομού θα διεκδικήσει το δίκιο του ώστε η οικονομία του νομού να εξακολουθήσει να λειτουργεί .

Όσο για την Ένωση Κιάτου που εξακολουθεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της στον αγροτικό κόσμο…. ζήτησε να αποδείξουμε εμείς ότι είμαστε νόμιμοι….. προφανώς δεν του έχουν πει ότι τα Γκούλαγκ έκλεισαν…. όχι κύριοι… αποδείξτε εσείς πως δεν είμαστε. Όσες τροπολογίες και να περάσετε νύχτα δεν θα σας βγει. Ήδη, μετράτε δύο δικαστικά χαστούκια από το ΣτΕ και το Ειρηνοδικείο.

Καλό ξημέρωμα κ. Κουρεμπέ! Συγνώμη που ταράξαμε τη γαλήνη του «προοδευτικού» σας ύπνου…

ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: "Καλό ξημέρωμα κ. Κουρεμπέ... συγνώμη που ταράξαμε τη γαλήνη του «προοδευτικού» σας ύπνου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator