ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Βασιλείου “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ”

0
Η Δημοτική Παράταξη "ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ" και ο επικεφαλής της Δημήτρης Βασιλείου, σας προσκαλούν την Κυριακή 24/3 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Μαντάς σε συνέντευξη τύπου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου θα παρουσιάσει την Ιδρυτική Διακήρυξη της παράταξης, τους άξονες του προγράμματός της καθώς και τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Βασιλείου “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator