Χ.ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΥ: "Δώσε στην Κόρινθο την ΧΑΡΑ που της αξίζει"

0


Δώσε στην Κόρινθο την ΧΑΡΑ που της αξίζει......Με μεγάλη ΧΑΡΑ συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Πορεία Ευθύνης του δημάρχου μας Αλέξανδρου Πνευματικού.
Μαζί παλιοί και νέοι ενώνουμε δυνάμεις και συνεχίζουμε το έργο της ήδη υπάρχουσας δημοτικής αρχής.... Η ψήφος σας τιμή μας και δέσμευση μας...
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ.ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΥ: "Δώσε στην Κόρινθο την ΧΑΡΑ που της αξίζει""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator