ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ" ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα "Μαρία Δημητριάδη", στην Κόρινθο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ Κορίνθου πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: "Ανάλυση των συναισθημάτων και ψυχικών καταστάσεων στον Κρατύλο του Πλάτωνος".
Στην εκδήλωση, ο κ.Γιώργος Λαθύρης, Νομικός, Φιλόλογος, Συγγραφέας, Ιδρυτής και Διευθύνων της Ερευνητικής Εταιρείας "Ηλιοδρόμιον", παρουσίασε στο κοινό, που γέμισε την αίθουσα, την ανάλυση των συναισθημάτων και των ψυχικών καταστάσεων, όπως παρουσιάζονται στο σημαντικότατο έργο του Πλάτωνος, "Κρατύλος - Περί ονομάτων ορθότητος".

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ" ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator