ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

0


ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ:

«Ψυχική υγεία και διαδίκτυο», Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, το επόμενο μάθημα της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου Kορινθίων, στις 6 μ.μ, στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου.

Το μάθημα θα πραγματοποιήσει ο ο κορυφαίος και ο κατεξοχήν αρμόδιος, κ. Πέτρος Ρούσσος, καθηγητής Γνωστικής Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του εργαστηρίου πειραματικής ψυχολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και φλέγον θέμα που αφορά όλους μικρούς και μεγάλους, αφού το διαδίκτυο έχει εισχωρήσει σε τέτοιο βαθμό στη ζωή μας με ανεξέλεγκτες συνέπειες που μπορεί άμεσα να βάλουν την ψυχική μας υγεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους όσους το επιθυμούν.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης πάνω σε ένα θέμα άκρως επίκαιρο που κανένας δεν πρέπει να χάσει!!

Σας περιμένουμε!!!!

H διευθύντρια της σχολής
Κατερίνα Παπανικολάου
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator