Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: "ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ" !!!

0



Δεν έχουν τελειωμό τα εκατομμύρια ευρώ που εγκρίνονται προεκλογικά από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Γεώργιο Δέδε νυν γενικό γραμματέα του υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων προς τον δήμο μας.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς

Τον Σεπτέμβρη του 2015 στην προεκλογική συνάντηση εργασίας παλαιοκομματικού χαρακτήρα στο δημαρχείο του Κιάτου ο κ. Δέδες είχε υποσχεθεί …λαού θέλοντος..(είπαμε ήταν προεκλογική περίοδος)

5.000.000.- ευρώ για την εκπόνηση οριστικής μελέτης με θέμα την προστασία της ακτογραμμής του Κορινθιακού κόλπου από την διάβρωση….!!!

2.600.000.- για τον υπό κατασκευή οδικό άξονα Νεμέα –Κιάτο (ο δρόμος ήταν ήδη ενταγμένο έργο από το 2011 στο ΠΕΠ Πελοποννήσου) ..!!!

900.000.-προς τους δήμους ώστε να κατασκευαστούν τμήματα της ΠΕΟ Κορίνθου Πατρών που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τη διέλευση βαρών οχημάτων της ΤΡΕΝΟΣΕ και της Ολυμπίας οδού….!!!

770.000.- προίκα στον ιδιώτη επενδυτή που προβλέπεται να εκμεταλλευτεί εμπορικά το τουριστικό καταφύγιο που θα κατασκευάσει στο Κιάτο…!!!

Όλα αυτά τον Σεπτέμβριο του 2015 ….. Σήμερα μήπως τα έχετε δει πουθενά στο δήμο μας ;

Συνεχίζουμε….. τον Φεβρουάριο του 2018 με νέα εκατομμύρια , νέα δώρα από τον γενικό γραμματέα που μαζί με τον δήμαρχο μιλούν για :

-«Αναπτυξιακά έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου Σικυωνίων και θα δώσουν αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή»

Αυτή την φορά τον γ.γ. συνόδευαν και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας καθώς και ο επίσης γ.γ. κ. Θ.Βούρδας στη συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο μίλησαν για:

Λιμενικά :

Για το έργο λιμένα Κιάτου, που χρηματοδοτήθηκε από το 2015 με ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ και πως βρίσκεται σήμερα στη φάση ολοκλήρωσης της αδειοδότησης με την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης να είναι θέμα …ημερών, ώστε πολύ γρήγορα να προχωρήσει η προκήρυξη της δημοπράτησης για το τουριστικό καταφύγιο.

Αντιπλημμυρικά :

Για το Νομό Κορινθίας είπε πως υπάρχουν ήδη κατατεθειμένες από την Ολυμπία οδό οι προμελέτες για ένα μεγάλο πακέτο αντιπλημμυρικών έργων, ώστε σε μεγάλο ποσοστό να υλοποιηθεί η αντιπλημμυρική προστασία του Νομού και φυσικά του δήμου Σικυωνίων ….(βλέπε πλημμύρες 29/9/2018)

Έργα Οδοποιίας:

όπως τόνισε ο κ. Δέδες , οι εργασίες και οι παρεμβάσεις γύρω από την Ολυμπία οδό θα είναι συνεχείς… γίνονται ήδη οι μετρήσεις ήχου που θα οδηγήσουν στην τοποθέτηση ηχοπετασμάτων ενώ παραμένει η δέσμευση του υπουργείου για τον παράπλευρο στην εθνική οδό δρόμο από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο… οι εργασίες κατασκευής του οποίου θα ξεκινήσουν την Άνοιξη…..Γνωστοποίησε επίσης πως έχει δρομολογηθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οδικής ασφάλειας από το υπουργείο για το οδικό δίκτυο όλης της χώρας μέσω του οποίου θα λυθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα οδικής ασφάλειας της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου –Πατρών , που είναι από τους πλέον επικίνδυνους δρόμους της χώρας.

Υδρευτικά – Αρδευτικά :

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Δέδες το υπουργείο θα υλοποιήσει με δημοπράτηση εντός του έτους (πάλι καλά, όχι εντός ημερών ) τη μελέτη που ήδη εντάχθηκε στο εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με δεσμευμένη χρηματοδότηση τριών εκατ. ευρώ για τα αρδευτικά και υδροδοτικά δίκτυα του φράγματος του Ασωπού…Τέλος για το φράγμα του δόξα τόνισε πως θα πρέπει με ένα συνδυασμό των υπαρχουσών γεωτρήσεων και ένα μικρότερο από το αρχικώς προβλεπόμενο αρδευτικό έργο να δοθούν λύσεις στις ανάγκες της περιοχής Φενεού. Μάλιστα ανέλαβε τη δέσμευση (αυτό κι αν είναι δέσμευση…) πως το υπουργείο θα φροντίσει για την επικαιροποίηση των αναγκαίων μελετών ώστε να υπάρξουν σύντομα λύσεις.

Μετά από τον Φεβρουάριο του 2018 και την υλοποίηση όλων αυτών των έργων που αναφέραμε κατά φαντασία…. Ερχόμαστε στην σημερινή νέα εκλογική περίοδο στην οποία το τρομερό δίδυμο των έργων Σταματόπουλος – Δέδες δηλώνουν πάλι σε συνέντευξη τύπου :

Τρία εκατομμύρια ευρώ στο δήμο Σικυωνίων για τις ζημιές από τις πλημμύρες της 29/9/2018 που δεν πρόλαβαν τα αντιπλημμυρικά του Φεβρουαρίου 2018..!!!

Το πιο ωραίο όμως που διαβάζουμε στην ανακοίνωση από την συνέντευξη τύπου είναι το :

-«Η έγκριση της χρηματοδότησης αποτελεί προϊόν της επίμονης προσπάθειας του δημάρχου κ. Σ.Σταματόπουλου αλλά και της ανταπόκρισης του γενικού γραμματέα κ. Γ.Δέδε»

Κάποτε στους ιθαγενείς προσφέρανε χάντρες και καθρεφτάκια χωρίς μάλιστα να έχουν εκλογές….. σήμερα προσφέρουν προεκλογικά δημόσια έργα….

Αυτό κι αν είναι αναβάθμιση …..τόσο ποσοτική αλλά κυρίως ποιοτική…

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Χουσελάς
Υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων (ιθαγενής)
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΧΟΥΣΕΛΑΣ: "ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator