ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ;;; Πρώτιστο καθήκον και ελάχιστη υποχρέωση της κάθε δημοτικής αρχής η παροχή πόσιμου νερού στους δημότες της

0Να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή. Η υδροδότηση του Κιάτου και των γύρω περιοχών με πόσιμο νερό χρεώνεται στη Δημοτική Αρχή του Σπύρου Σταματόπουλου, όπως και το γεγονός ότι πουλούσε λάσπη και αυστηρά ακατάλληλο νερό στους δημότες επί σειρά ετών συνεχίζοντας την αρνητική παράδοση των προκατόχων της. Δύο γεγονότα αναμφισβήτητα... όμως:

Πρέπει να πανηγυρίζει μια Δημοτική Αρχή για το αυτονόητο αυτό γεγονός;;; Εξαρτάται... αν σέβεται τον εαυτό της και την ιστορία της κανονικά θα έπρεπε να ντρεπόταν που 10 χρόνια τώρα "πότιζε" τον κόσμο με λάσπη και απαιτούσε να πληρώνεται κιόλας !!! Αν δε σέβεται τίποτα και νομίζει ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο πανηγυρίζει μαζί με τους παπαγάλους της.

Τα λέμε αυτά γιατί ακούγονται απίστευτα πράγματα στην τοπική κοινωνία του Κιάτου και άλλα τόσα γράφονται στο τοπικό διαδίκτυο σχετικά με την υδροδότηση του Κιάτου με πόσιμο νερό.

"Ιστορικές στιγμές", "ανεπανάληπτες μέρες", "ήρωας ο Δήμαρχος", "σούπερμαν ο Δήμαρχος", "ρε τι Δήμαρχο έχουμε εμείς" και άλλες τέτοιες ανοησίες κυκλοφορούν κάθε μέρα.

Επειδή έχουμε ξεχάσει τα βασικά και έχουμε αποχαυνωθεί, αποκοιμηθεί και αποβλακωθεί γενικότερα σαν λαός, θεωρούμε τεράστιο κατόρθωμα το πρώτιστο καθήκον και την αυτονόητη υποχρέωση της κάθε Δημοτικής Αρχής να παρέχει στους δημότες της πόσιμο νερό !!!

Και δεν είναι μόνο αυτό... αυτή η αυτονόητη υποχρέωση θεωρείται ακόμα και από τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΣ ότι "κατακτήθηκε με αγώνα" (????) !!!!!!!!!!!

Σεμνά και ταπεινά θα έπρεπε να διαχειριστεί η Δημοτική Αρχή την παροχή του πόσιμου νερού στο Κιάτο γιατί όταν πανηγυρίζεις το αυτονόητο δείχνεις ότι έχεις πιάσει "ταβάνι" και δε μπορείς να πας παραπέρα, ταυτόχρονα τονίζεις τη μακρόχρονη απραξία σου και εκτίθεσαι διότι αυτοί που ψηφίζουν καταλαβαίνουν, εκτός κι αν απευθύνεσαι σε αποχαυνωμένους, αποκοιμισμένους κι αποβλακωμένους.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ;;; Πρώτιστο καθήκον και ελάχιστη υποχρέωση της κάθε δημοτικής αρχής η παροχή πόσιμου νερού στους δημότες της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator