ΒΕΛΟ: Ο Αννίβας έτρεξε, διεκδίκησε και πήρε 3.000.000 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

0Εγκρίθηκε και επίσημα η δέσμευση του ποσού των 3 εκατ. ευρώ στο Δήμο Βέλου-Βόχας σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του «Ζορμπά» στις 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι επίμονες και διαρκείς προσπάθειες του Δημάρχου Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου σε συνδυασμό με συντονισμένες κινήσεις έτυχαν άμεσης ανταπόκρισης από τον Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών Γεωργίου Δέδε.

Έτσι επετεύχθη η ανάδειξη του δικαίου των αιτημάτων του Δήμου ώστε όπως αναφέρει και η απόφαση να κριθεί η χρηματοδότηση ως «απολύτως επείγουσα και αναγκαία».

Τέλος, τα παραπάνω αποτελούν και μία απάντηση σε όσους επιμένουν να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις παραποιώντας την αλήθεια. Οι απαντήσεις έρχονται με έγγραφα από τους αρμόδιους φορείς.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: Ο Αννίβας έτρεξε, διεκδίκησε και πήρε 3.000.000 ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator