ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Να τα λέμε κι αυτά - ΒΙΝΤΕΟ

0Να τα λέμε!
Περνάει κάποιες φορές απαρατήρητος, λόγω του χαμηλού του προφίλ, αλλά ο κυριότερος λόγος, είναι ότι , δεν έχει χρόνο για δηλώσεις, επειδή ο φόρτος της εργασίας που του ανατίθεται κάθε φορά είναι μεγάλος! Αυτό είναι επειδή , μάλλον έχει πείσει για τις ικανότητές του και επειδή είναι συνεπής οπαδός της σκληρής δουλειάς. Ως εκ τούτου, που χρόνος για δημόσιες σχέσεις και εκδηλώσεις προβολής! Ας είναι η δουλειά του μιλάει γι αυτόν και όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι ο «τύπος» του είναι της συνέπειας, της προσφοράς και αγάπης του για την πόλη! 

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζή, που αξίζει κάποια στιγμή να σταθεί κανείς περισσότερο στην προσφορά του στην Κόρινθο για να εκπλαγεί ευχάριστα.Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Να τα λέμε κι αυτά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator