Ο Παναγιώτης Λαζόπουλος, ένας από μας

0


Υπήρξαν υποψήφιοι που προτάθηκαν, όμως θα ήθελα να σταθώ ,στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη, με τεράστια προσπάθεια να αποστασιοποιηθώ από το συναισθηματικό φορτίο της πολύχρονης αδελφικής φιλίας που μας συνδέει.

Ένα από τα σημαντικότερα , πλεονεκτήματά που αφορούν στην προσωπικότητα του, εκτός του ακέραιου του χαρακτήρα του, της οξυδέρκειας , της ικανότητας του σε θέσεις ευθύνης που… πολλοί έχουν μιλήσει με τα πιο κολακευτικά λόγια, θα σταθώ σε αυτό που πάντα τον χαρακτήριζε στη διαδρομή της ζωής του:
Υπήρξε πάντα άνθρωπος της εποικοδομητικής σύγκλισης, της σύνθεσης, της συνεργασίας στον αντίποδα της αντιπαράθεσης, της προσφοράς με ηθικό και υλικό κόστος πολλές φορές.
Είναι ο άνθρωπος , που δεν χρειάζεται να πω εγώ πόσο αγαπητός είναι ανάμεσα σε συμπολίτες , εξ αιτίας του δοτικού του χαρακτήρα .

Εύχομαι, για το καλό της αγαπημένης μας πόλης, ΕΥΚΟΛΗ εκλογή στον αγαπημένο μου Παναγιώτη κι αυτό, για χάρη της κοινής μας αγάπης για την Κόρινθο!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΕΛΕΚΟΣ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Παναγιώτης Λαζόπουλος, ένας από μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator