ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Φιλιώ Γκίλλα με τον Πελοπίδα Καλλίρη

0
ΔΗΛΩΣΗ

ΦΙΛΙΩΣ ΓΚΙΛΛΑ

Για όλους όσους παρά τα καθημερινά προβλήματά μας επιλέγουμε να υιοθετήσουμε ως τρόπο ζωής την αγάπη για την ευθύνη, την ευθύνη που ο Ν. Καζαντζάκης περιέγραψε συγκλονιστικά «Να λες: εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ θα φταίω», η συμμετοχή στα κοινά, με αγώνα και μεράκι, είναι μονόδρομος.

Το να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας, ξεκινάει από τα μικρά, καθημερινά πράγματα και φτάνει μέχρι τη διεκδίκηση και επίτευξη των μεγάλων, των σπουδαίων. Αναλαμβάνοντας αυτή την ευθύνη, με συναίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης, συμμετείχα πάντα σε συλλογικότητες, αλλά και ομάδες εκπροσώπησης.

Τολμώ ένα βήμα παραπάνω, συμμετέχοντας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με μια ομάδα και έναν επικεφαλής, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια συναίσθηση της ευθύνης και συναντίληψη στους τρόπους και τα μέσα εκπλήρωσής της.

Με αγάπη για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, με υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο που μας αξίζει.

Φιλιώ Γκίλλα
Δημόσιος Υπάλληλος (Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου)
πρ. Δημοτική Υπάλληλος
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Φιλιώ Γκίλλα με τον Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator