ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Προτίμησαν τις χορωδίες από την ψήφιση του προυπολογισμού" - ΒΙΝΤΕΟ

0Πρωτοφανές για τον Δήμο Κορινθίων συνειδητή απουσία από συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης στην κορυφαία συνεδρίαση που είναι η έγκριση η όχι του προϋπολογισμού σχολίασε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Τέλος τους έστειλε και ένα μήνυμα, πως, η Δημοτική Αρχή έχει φουλ τις μηχανές και όχι μόνο θα καταφέρει να υλοποιήσει το πρόγραμμά της αλλά θα θέσει και τις βάσεις για την επόμενη μέρα
υλοποιώντας μικρά και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος όπως είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, αυτοί θα υπόσχονται και εμείς θα υλοποιούμε.... Δε θα τους περάσει, πρόσθεσε, αυτό που έκαναν θα μείνει στην συνείδηση των Κορινθίων…

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 30, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Προτίμησαν τις χορωδίες από την ψήφιση του προυπολογισμού" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator