AC3 (Argolis Classic Car Club): Με επιτυχία το Time Speed Distance Regularity Rally

0O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018. Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από 2 έμπειρες λέσχες κατόπιν άψογης συνεργασίας κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπούσε στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Παρά τις αρχικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ο καιρός τελικά περιορίστηκε σε ελαφριά βροχή και ομίχλη ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας, αλλά δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα αφού πληρώματα και αυτοκίνητα ήταν σωστά προετοιμασμένα.Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 49 πληρώματα όπου έλαβαν εκκίνηση από τον Δήμαρχο Δήμου Φυλής στις 11:00, παρουσία κατοίκων και φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν πολύ υψηλό αφού η λίστα συμμετοχών περιελάμβανε συμμετοχή από το Βέλγιο, όλους τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity, αρκετοί εξ αυτών με εμπειρία αγώνων του εξωτερικού και μάλιστα 8 συμμετέχοντα πληρώματα ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο διεθνούς φήμης Rallye Monte Carlo Historique 2019. Kατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχαν συνεχείς ανακατατάξεις και ενδιαφέρον μέχρι τον τερματισμό στη Φυλή, για τις 6 πρώτες θέσεις που είχαν προκηρυχτεί έπαθλα . Νικήτες αναδείχθηκαν: Κονταράτος Θ. - Ιατρίδης Ι. Porsche 911 και ακολούθησαν, Μητρόπουλος Κ. - Γεωργιού Α. Μini Cooper, Κουνέλης Δ. – Κουνέλης Α. Mini Cooper, Μουστάκας Σ. - Μουστάκας M. Datsun 240Z, Λάμαρης Χ. – Φονσός Φ. Mini Cooper, Γεωργακόπουλος Γ. – Χατζης Χ. Morris Mini. Στην κατάταξη για αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα απόστασης – χρόνου πρώτοι τερμάτισαν Μάρκος Γ. – Αμπελιώτης Λ. ΒΜW E30 και ακολούθησαν Καρώνης Ι. – Βανετσάνου Α. Lancia Fulvia, Μπογιατζής Β. – Απίστολας Γ. Autobianchi A112. Ο Αντιδήμαρχος Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου, όπως ζητήθηκε και από πολλά πληρώματα, που πλέον αποτελεί και επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φυλής για την στήριξη και την άψογη συνεργασία και τους υποστηρικτές μας www.classicautogarage, www.sptableware για τα δώρα που προσέφεραν σε διακριθέντα πληρώματα. Εκτός από τα μέλη των Σ.Ι.Σ.Α και AC3 που συμμετείχαν ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα από τις λέσχες, ΦΙΛΠΑ, ΣΦΙΠΟΠ, Microcars, ΑΣΜΑ, ΑΛΑΛ, Α.Π.Π.Λ.Ε καθώς και CMC, VVFClassicTeam, SP Tableware, Kyriakoulis R.T., Capitol που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Και του χρόνου!!!

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "AC3 (Argolis Classic Car Club): Με επιτυχία το Time Speed Distance Regularity Rally"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator