ΚΙΑΤΟ: Ημερίδες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Λυκείου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Κιάτου- Κάτω Διμηνιού "Αγκαλιά-ΖΩ''

0



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Κιάτου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Κιάτου- Κάτω Διμηνιού "Αγκαλιά-ΖΩ'' ενημερώνουμε και προσκαλούμε τους γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, σε έναν κύκλο ημερίδων, που θα πραγματοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση και πρόληψη προβλημάτων που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της διαπαιδαγώγησης και της υγιούς ψυχικής-πνευματικής και σωματικής ανάπτυξης των παιδιών.
Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια της δημιουργίας "Συμβουλευτικής σχολής γονέων" που αποφάσισαν να υλοποιήσουν οι παραπάνω σύλλογοι και είναι δωρεάν για το κοινό. Τα θέματα επιμελούνται ειδικοί επιστήμονες (κυρίως του τόπου μας).
Ξεκινάμε αυτό τον κύκλο συναντήσεων, τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη 18:00-20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου ,με την κοινωνική λειτουργό κυρία Παπαστεφάνου-Πέρρα Γεωργία, που θα μας μιλήσει για τη ''Στάση των γονέων στα προβλήματα των εφήβων και τον επαγγελματικό προσανατολισμό''.

Την επόμενη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη 18:00-20:00 (στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου), η παιδίατρος κ. Φωτοπούλου Μαρία θα μας μιλήσει για τα ''εμβόλια'

Παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι, να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6977910454, (Άρης Βαφειαδάκης) δεδομένου ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Καλούμε επίσης όσους από τους επιστήμονες του τόπου μας επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παραπάνω τηλέφωνο.

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Κιάτου- Κάτω Διμηνιού "Αγκαλιά-ΖΩ"

Η Πρόεδρος
Αθανασία Κούγια

Η Γραμματέας
Χρυστάλα Στεργιοπούλου
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ημερίδες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Λυκείου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Κιάτου- Κάτω Διμηνιού "Αγκαλιά-ΖΩ''"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator