Βιβλιοπαρουσίαση: "Το Πάρκο" της Δήμητρας Παπαναστασίου

0Παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Παπαναστασίου "Το Πάρκο-15 υπερβατικές ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας". 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή από τη συγγραφέα, ομιλίες από τους κ.κ Δήμητρα Πάππα, Μαρία Γεωργιάδη, Βαγγέλη Πετρόπουλο και θα πλαισιωθεί με γλυκές δημιουργίες της Ελένης Γεώργα από το Happy cake. 

Η καθηγήτρια Βάνα Χαραμή θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από το σχήμα "Ονειροβάτες"

Κυριακή 4/11/2018 7 μ.μ. – 9 μ.μ.

Συναυλιακός χώρος Μαρία Δημητριάδη
Αδειμάντου 12, 20100 Κόρινθος

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βιβλιοπαρουσίαση: "Το Πάρκο" της Δήμητρας Παπαναστασίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator