Και η... κουτσή Μαρία κατέθεσε στεφάνι χθες στην Κόρινθο !!!

0Σήμερα θα θίξουμε ένα λεπτό θέμα, αλλά άκρως σοβαρό, γιατί έχουμε την αίσθηση πως στην επόμενη εθνική μας επέτειο θα λάβει διαστάσεις τραγελαφικές.

Αφορά την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων. Όπου χθες, στην Κόρινθο,  το πρωτόκολλο έκανε φτερά και είδαμε απίστευτα πράγματα. Τα στεφάνια κοινώς ….με το κιλό κατατέθηκαν, κάνοντας τον κόσμο να περιμένει αρκετά για την έναρξη της παρέλασης, κάτω απο τον ήλιο, η οποία ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση.

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν η εικόνα που παρουσιάστηκε χθες , δεν κολακεύει ούτε τους διοργανωτές, ούτε τους συμμετέχοντες.

Είδαμε λοιπόν, εκτός απο τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, τον αντιπεριφερειάρχη, τον δήμαρχο, να καταθέτουν στεφάνι, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας , της ελάσσονος μειοψηφίας, αντιδήμαρχος , αντιπρόεδρος του ΔΣ , πρώην υπουργός , πρώην βουλευτής,βουλευτές,  εκπροσώπους κομμάτων,πρόεδρο του λιμενικού ταμείου, μετά η στρατιωτική ηγεσία,και να γίνονται όλα ένας αχταρμάς, μαζί με τους ατέλειωτους συλλόγους.

Το πρωτόκολλο έγινε κουρέλι κύριοι διοργανωτές, αλλά και η σημασία της κατάθεσης στο μνημείο πεσόντων.

Και όλα αυτά τα σημειώνουμε γιατί ποιος ξέρει τι θα δούμε την 25η Μαρτίου, που θα πλησιάζουν και εκλογές.

Τζ. Σουκ.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και η... κουτσή Μαρία κατέθεσε στεφάνι χθες στην Κόρινθο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator