Δύο "νέοι" υποψήφιοι με "ΠΝΟΗ" !!!

0


Είναι δύσκολη η θέση ενός σκληρά εργαζόμενου ανθρώπου, όταν πρέπει να παρουσιάσει στον συνδυασμό για τη διεκδίκηση του Δήμου , τον πρώην συνεταίρο του και νυν αφεντικό του και φυσικά έναν από τους οικονομικούς παράγοντες, στους οποίους η «ΠΝΟΗ» , έχει «οξυγόνο» για να προχωρήσει!

Το έκανε !!! Τον παρουσίασε και όπως φαίνεται του έγραψε και κατανοητό λόγο ! Κατανοητό για τον ίδιο, ποιος νοιάζεται για τους άλλους;

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσίαση του νομικού συμβούλου της «ΠΝΟΗΣ» , από την ηρωική οικογένεια, όπως μας ενημέρωσε, δεν τους γνώριζα ως επιφανείς παράγοντες της Κορινθίας . Είναι βέβαιο ότι, θα τον χρειαστούν και για δουλειές στο εκλογοδικείο, με καλύτερη τιμή, αλλά η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι θα προσπαθήσει να βγάλει την «ΠΝΟΗ» από τη δυσχερή θέση , που έχει περιέλθει ελέω… HELIX POMATIA ASTEGUS & Still STAURELICUS!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο "νέοι" υποψήφιοι με "ΠΝΟΗ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator