Στο δρόμο που χάραξε η Εύα Καιλή και η Έλενα Ράπτη !!!

0Αρχικά νόμισα ότι ήταν πλάκα… στη συνέχεια, βλέποντάς την σε κάθε κοπή πίττας, σε κάθε τελετή εγκαινίων και σε τερματισμούς δρόμων αντοχής, άρχισα να την «Ψιλοανθίζομαι»… Έ όταν την είδα και στις δύο τελευταίες επισκέψεις του «γιού» , αρχηγού και συνδαιτυμόνα του Αδώνιδος, ενισχύθηκε μέσα μου η άποψη ότι η «συγκεκριμένη» θα κατέβει υποψήφια με HONDOS, «ΠΡΙΝΟΥ» ή «Βαρνακιώτη», για τον αγώνα κατά του πάχους των τεχνιτών βλεφαρίδων, την υφή του κόκκινου κραγιόν και τα υλικά κατασκευής των extensions!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο δρόμο που χάραξε η Εύα Καιλή και η Έλενα Ράπτη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator