Τον Καμένο μην κατηγοράς, αυτός σου φέρνει για να φας

0



Του Γιώργου Τέσση

Οι πρόσφατες επιθέσεις διαφόρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον συνέταιρo και συγκυβερνήτη τους μόνο θλίψη, πόνο και στεναχώρια γεμίζουν τη ψυχούλα μου...

Για μια ανοησία που είπε ο Πάνος στις ΗΠΑ, έπεσαν επάνω του να τον φάνε, λες και είναι η πρώτη φορά που λέει σαχλαμάρες. Γιατί βρε σύντροφοι αυτή τη φορά κάνατε επίθεση στον Πάνο μας; Τί άλλαξε από τις προηγούμενες φορές που ο συνεταίρος σας έλεγε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι ;

Για να είμαστε ειλικρινείς, η επίθεση στον Πάνο δεν ξεκίνησε τώρα. Θα θυμάστε ότι ο εκλεκτός μου φίλος Γιάννης Σκλίας, σε δημοσκόπηση της εταιρείας του, που δημοσίευσε το DOCUMENTO, έδινε ποσοστό στους ΑΝΕΛ 0,6%. Και τότε είχα επισημάνει ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα.

Είναι κρίμα και άδικο να κατηγορούν οι σύντροφοι τον «κεντρώο» Καμένο. Ο Πάνος έγινε θυσία για χάρη τους. Έπεσε στα τέσσερα και ψήφισε το μνημόνιο, που ορκιζόταν ότι ούτε νεκρός δεν θα ψήφιζε. Έδωσε το στυλό για να υπογράψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας ο Τσίπρας με τον Κοτζιά, τη στιγμή που ορκιζόταν ενώπιον Θεού και ανθρώπων ότι δεν θα διαπραγματευόταν το όνομα. Ο Πάνος πάντα έδινε στον Αλέξη ό,τι ήθελε, αρκεί να τον άφηνε να ρίχνει καμία μπιλιά στα casino του Λονδίνου και να του επιτρέπει να πραγματοποιεί το παιδικό του απωθημένο, δηλαδή να μασκαρεύεται πιλότος, ναύτης ή λοκατζής. Δηλαδή, σιγά τα ανταλλάγματα.

Όμως εσείς, οι δευτεροτριτοκλασσάτοι Συριζαίοι, τί θέλετε και τα βάζετε με τον Πάνο μας; Αυτός δεν είναι που με την ψήφο του σας έδωσε ψωμάκι; Για σκεφτείτε πού ήσασταν πριν τα «φτιάξετε» με τον Πάνο. Σε κάτι κουτούκια πηγαίνατε και τσίκνιζαν τα ρούχα σας από την προβατίνα στα κάρβουνα και βρόμαγαν τα χνώτα σας από το αλβανικό τσίπουρο και όχι μόνο.

Και σήμερα βρε σύντροφοι, η Aχτσίογλου έμαθε το σούσι στο Κεφαλάρι, ο Βερναρδάκης παίρνει το πρωινό του στο PAUL , ο Σκλίας κόβει βόλτες με Samsonite στο Μαξίμου και η Μπέττυ φιλιέται με τον καινούργιο της κολλητό, τον Πρόεδρο Trump.

Σε σας, που κυκλοφορούσατε με ένα κουτάκι μπύρα στο χέρι στα παγκάκια της πλατείας και κάνατε τράκα κανά στριφτό, ο Πάνος έμαθε τους κόφτες των πούρων. Εσάς, που πηγαίνατε για διακοπές στην Ικαρία με εισιτήριο στο κατάστρωμα του πλοίου της γραμμής και sleeping bag, ο Καμένος σας έστειλε με πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Κούβα.

Όλα αυτά, χάρη στον Πάνο! Μεγαλεία ζήσατε βρε σύντροφοι!!! Εσείς, που όταν σας σταμάταγε ο τροχονόμος να σας γράψει για ζώνη λυπόταν και σας άφηνε, χάρη στον Πάνο φθάσατε στο σημείο να δίνετε διαταγές να μεταφερθούν τα φιλαράκια σας οι Ρουβίκωνες με περιπολικά στα σπιτάκια τους.

Γι’ αυτό σας λέω βρε συντρόφια, μην είστε αγνώμονες. Δεν του αξίζει του Πανάρα τέτοιο φτύσιμο. Προσέξτε, γιατί θα μουρλαθεί καμιά μέρα ο Πάνος και θ’ αγοράσει δικό του ελικόπτερο για να κόβει βόλτες και τότε εσείς θα επιστρέψετε εκεί που πάντα ανήκατε.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τον Καμένο μην κατηγοράς, αυτός σου φέρνει για να φας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator