ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα WikiLeaks διέρρευσαν τα απόρρητα στοιχεία Σταυρέλη

0Υπάρχουν ενδείξεις, μέσω WikiLeaks και μέσα από τη NASA και... μόνο μέσω των διασυνδέσεων του προβεβλημένου στελέχους της «Πνοής», γνωστού και με το επιστημονικό προσωνύμιο “Helix-Pomatia-Astegus & άρτι Staurelicus, ότι η μεταφορά του βαγονιού των «Εξαμιλίων» με ποσότητα «βορίου» στα «έγκατά» του, την ανέλαβε και διεκπεραίωσε, ό ίδιος ο Doctor Spok, αφού το ανύψωσε με τη βοήθεια γερανού του τμήματος απόσυρσης βαγονιών περιφέρειας Εξαμιλίων του Δήμου Κορινθίων !
Tην ιστορία αυτή μας μετέφεραν οι κύκλοι του Helix-Pomatia-Astegus, με κάθε εμπιστευτικότητα, ότι η όλη επιχείρηση, έλαβε χώρα, κατόπιν εντολής φυσικά του ιδίου του Δημάρχου, ο οποίος τώρα κάνει τον ανήξερο!
Σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του, το πλήρωμα του γερανοφόρου οχήματος, ζήτησε κι έλαβε 6 κασόνια ξανθιά κορινθιακή μπύρα και 2 (μόνο) για σκουρόχρωμη!


Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή είναι σατιρική και η φωτογραφία προιόν φωτομοντάζ με σκοπό το χιούμορ και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα WikiLeaks διέρρευσαν τα απόρρητα στοιχεία Σταυρέλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator