Γ.Ν. Κορίνθου: Δύο φορητοί υπερηχοτομογράφοι δωρεά της εταιρίας MOTOR OIL (ΕΛΛΑΣ)

0Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Κορίνθου στην υπ’αριθμ. 31η / 29-08-2018 Συνεδρίασή του έκανε αποδοχή της δωρεάς δύο (2) φορητών υπερηχοτομογράφων τύπου LOGIQV2 για χρήση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στο Μαιευτικό-Γυναικολογικό εκ μέρους της εταιρίας MOTOR OIL (ΕΛΛΑΣ).

Από το έτος 2016 μέχρι σήμερα, η εταιρία MOTOR OIL στηρίζει έμπρακτα το έργο της Διοίκησης και στα πλαίσια της δράσης της «Υπευθυνότητα για την κοινωνία» στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα της Υγείας, ενίσχυσε σε επίπεδο νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, το Νοσοκομείο Κορίνθου, εκτός των δύο υπερηχοτομογράφων και με ένα πλήρες σύστημα αναισθησίας (αναισθησιολογικό μηχάνημα) τύπου Primus DRAEGER καθώς επίσης και με λοιπά επιμέρους είδη (καρδιογράφους, αναπηρικά αμαξίδια, χολεριθριόμετρο κ.λ.π.).

Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας, στον Δ/ντή Διοικητικού των Διυλιστηρίων κ. Δ. Κανελλόπουλο καθώς και στον συνεργάτη του ιατρό κ. Κ. Λάμπρου, δηλώνοντας ότι καταβάλλουμε διαρκείς προσπάθειες ώστε το Νοσοκομείο να παρέχει ποιοτικές και σύγχρονες Υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, θέτοντας καθημερινά όλες τις δομές του στη διάθεσή τους.

Για το Δ.Σ.

Η Διοικήτρια
Δημ. Καλομοίρη
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Ν. Κορίνθου: Δύο φορητοί υπερηχοτομογράφοι δωρεά της εταιρίας MOTOR OIL (ΕΛΛΑΣ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator