Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους σε ένα μουσικό ταξίδι Μαζί για το Παιδί

0



«Ένας ουρανός μ' αστέρια», «ήταν μια φορά κι έναν καιρό», που διακρινόταν και από «(σ)τα υπόγεια (είναι η θέα)»… θα μπορούσε να ήταν μια φράση βγαλμένη από παραμύθι. Όμως είναι τα 3 εισαγωγικά τραγούδια που θα παίξουν οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιώργος Θεοφάνους στα πιάνα τους από το Ηρώδειο την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το απόλυτο μουσικό ραντεβού των 3 δημιουργών πλαισιώνεται από την αγάπη τους και την ευαισθησία τους για τα παιδιά καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Το Μαζί για το Παιδί στηρίζει περισσότερα από 40.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα και θα θέλαμε την δικιά σας στήριξη επικοινωνώντας την συναυλία μας

Περισσότερο υλικό υπάρχει στο link:
http://bit.ly/mazigiatopaidi-synavlia2018

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

Επίσης το σποτ της συναυλίας στο youtube: https://youtu.be/o_4LQwOf2nQ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους σε ένα μουσικό ταξίδι Μαζί για το Παιδί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator