ΚΙΑΤΟ: Ο Νότης δεν είναι πια μαζί μας

1Ο Νότης δεν είναι πια μαζί μας... "έφυγε" χθες βράδυ απρόσμενα όπως ήταν και τα βράδια που μας χάριζε επί σειρά ετών στο ΖΟΟ στο Κιάτο. Από τις τελευταίες φυσιογνωμίες της πόλης.
Καλή "αντάμωση" παλιόφιλε...
Τον αποχαιρετάμε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 14:00 στη Μεταμόρφωση Σωτήρος Κιάτου.Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Νότης δεν είναι πια μαζί μας"
Unknown είπε...

Καλέ μου Νότη, τράβα να βρεις, αυτή που σ αγάπησε πιότερο απ όλους, τη καλή σου μάνα ,τη κυρά Μαριγώ! Βάζω στοίχημα ότι σου είχε λείψει και της είχες λείψει πολύ!Καλό σου ταξίδι ,με το καλό,να την ανταμώσεις,για να σε φροντίζει για παντα! Η ζωή είναι μια φάρσα τελικά!


8 Σεπτεμβρίου 2018 - 5:19 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator