ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΕ.Π.Α.Π.: “Από τη Δύση στην Ανατολή”

0


Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του ΚΕ.Π.Α.Π. (Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος) Δήμου Κορινθίων, “Πολιτιστικές Διαδρομές, Καλοκαίρι 2018”, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο της Αγίας Άννας, η συναυλία “Από τη Δύση στην Ανατολή” με τους Γαβριήλ Φαριλέκα: Πιάνο, Δήμητρα Δημοπούλου: Τραγούδι, Γεωργία Παϊβανά: Βιολί και Θοδωρή Νικολάου: Τραγούδι, Κιθάρα, Μπουζούκι.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΕ.Π.Α.Π.: “Από τη Δύση στην Ανατολή”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator