Γ.ΔΕΔΕΣ: Ένα βήμα πριν το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

0



Στην επιλογή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Γιώργου Δέδε, φαίνεται ότι καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Δέδες θα είναι, εκτός απροόπτου, ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δέδες φέρεται να έχει συμφωνήσει στην υποψηφιότητά του και, πλέον, εκείνο που αναμένεται είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Δέδες αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να παραιτηθεί από τη θέση του γενικού γραμματέα.

Η πολιτική του διαδρομή

Ο Γιώργος Δέδες γεννήθηκε στην Κόρινθο και είναι Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από τον Μάρτιο του 2015 συνεπικουρεί το Κυβερνητικό έργο από την θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στις πρώτες Περιφερειακές εκλογές το 2010, εξελέγη Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, ενώ στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές του 2014 ηγήθηκε ψηφοδελτίου και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία». Το 2014 την παράταξη Δέδε την στήριξε το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια ο κ. Δέδες μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.ΔΕΔΕΣ: Ένα βήμα πριν το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator