ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Η επίθεση που δέχτηκα ήταν προσχεδιασμένη... άλλοι κρύβονται από πίσω" - ΒΙΝΤΕΟ

0Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.

Μεταξύ άλλων, ένα από τα θέματα που σχολίασε και τοποθετήθηκε ήταν η επίθεση που δέχθηκε κατά την διάρκεια του Μotor Festival στην Κόρινθο, από τον κ. Ζημινόπουλο για τους αγώνες στα κλουβιά που δεν διεξήχθησαν ποτέ λόγω μη νομιμότητας των διαδικασιών.

Αναλύει όλα όσα συνέβησαν τονίζοντας πως όλα δείχνουν μία προσχεδιασμένη επίθεση στο πρόσωπό του, ενώ παράλληλα εξήγησε πως μία συγγνώμη από τον κ. Ζημινόπουλο ήταν αρκετή για να μην προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "Η επίθεση που δέχτηκα ήταν προσχεδιασμένη... άλλοι κρύβονται από πίσω" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator