ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Όταν ο Γιώργος Μουρούτσος εκθείαζε το έργο του Πνευματικού και τόνιζε πόσο πετυχημένος Δήμαρχος είναι - ΒΙΝΤΕΟ

0Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχε δώσει πριν από δύο χρόνια ο Γιώργος Μουρούτσος στον Θεοδόση Κοντόζογλου για το έργο του Δημάρχου Κορινθίων και της δημοτικής αρχής σε όλη την θητεία τους. Πριν από δύο χρόνια λοιπόν ο κ.Μουρούτσος μιλάει για την αποτελεσματικότητα, το κοινωνικό προφίλ, το αποθεματικό, την ολοκλήρωση έργων, την περηφάνια που νιώθει που ανήκει σε αυτό το Δημοτικό συμβούλιο. Αξίζει να την ακούσετε και να την συγκρίνετε με το τώρα….


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Όταν ο Γιώργος Μουρούτσος εκθείαζε το έργο του Πνευματικού και τόνιζε πόσο πετυχημένος Δήμαρχος είναι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator