«Γκρίζα ζώνη» χαρακτηρίζουν την γέφυρα της Ποσειδωνίας – Επιχειρηματίες ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα - ΒΙΝΤΕΟ

0Κλειστή η βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας με τους επιχειρηματίες να εκφράζουν την αγανάκτηση τους και να κάνουν λόγω για «γκρίζα ζώνη» με προσωπικά οφέλη και συμφέροντα.

Την ίδια στιγμή ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα για όλα τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Από μεριάς διοίκησης της Διώρυγας μας ενημέρωσαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία στις 11 το πρωί, ότι πράγματι υπάρχει βλάβη και πως σε 3 ώρες το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Ωστόσο, μέχρι και αυτή την ώρα, το πρόβλημα παραμένει και η γέφυρα της Ποσειδωνίας είναι ακόμη κλειστή.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Γκρίζα ζώνη» χαρακτηρίζουν την γέφυρα της Ποσειδωνίας – Επιχειρηματίες ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator