Καρέ-καρέ η επίθεση Ρουβίκωνα και η «επική» αντίδραση του φρουρού - ΒΙΝΤΕΟ

0Πλήθος σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει από το πρωί η δημοσιοποίηση του βίντεο από την επίθεση των μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν.

Περισσότερο ίσως απ' όλα, ακόμα και από την ίδια την ενέργεια, εντύπωση έχει προκαλέσει η «αντίδραση» του οπλισμένου φρουρού.

Στο βίντεο, τα μέλη του Ρουβίκωνα πλησιάζουν πεζή την πρεσβεία με έναν εξ αυτών να ζητά από τον οπλισμένο φρουρό να μην πάρει τηλέφωνο και να τον παρακαλεί να βγει από το κουβούκλιο «για να μην χτυπήσει από τα γυαλιά».

Εκείνος υπακούει αμέσως στον δράστη της επίθεσης και βγαίνει έξω, βλέποντας αυτόν που του μίλησε με μια βαριοπούλα στα χέρια να σπάει το κουβούκλιο ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Ρουβίκωνα πετούν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στο κτήριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καρέ-καρέ η επίθεση Ρουβίκωνα και η «επική» αντίδραση του φρουρού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator