ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία νέα έργα για την Π.Ε Κορινθίας

0



Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ναύπλιο εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία νέα έργα για την Π.Ε Κορινθίας.

Εντάχθηκε νέο έργο με τίτλο «Διαμόρφωση Περιβάλλοντα χώρου και ηλεκτροφωτισμός στο Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου με προϋπολογισμό και πίστωση 252.000,00€.

Εντάχθηκαν δύο νέα υποέργα Αντιπλημμυρικής προστασίας που αφορούν την επέκταση αντιπλημμυρικής προστασίας χειμάρρου Ξηριά της Τ.Κ Σολωμού με προϋπολογισμό 85.000 €.

Επίσης η αντιπλημμυρική προστασία της Επ. Οδού «Περαχώρα - Λίμνη Βουλιαγμένης Π.Κ Κορινθίας με προϋπολογισμό και πίστωση 144.00,00€.

Έγκριση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέλου-Βόχας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου Βελτίωση-Συντήρηση Επαρχιακού Δικτύου του Δήμου Βέλου-Βόχας συνολικού προϋπολογισμού 500.000€ (Οδός Αγ. Μαρίνας). Η Π.Ε Κορινθίας μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων προγραμματίζει άμεσα τη δημοπράτηση του έργου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία νέα έργα για την Π.Ε Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator