Ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων στο Δήμαρχο κ Αλέξανδρο Πνευματικό

0ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ & ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου κορινθίων θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στον Δήμαρχο κ Αλέξανδρο Πνευματικό και τα μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για τις άμεσες ενέργειές σας ώστε να αποδοθούν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους από Μ.Α.Π. προηγούμενον ετών σε μια δόση, ενώ ο σχετικός νόμος σας έδινε τη δυνατότητα αποπληρωμής και σε έως 36 δόσεις.

Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτή και οι εργαζόμενοι που με δυσκολία εκπληρώνουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους.
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευχαριστήρια επιστολή των εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων στο Δήμαρχο κ Αλέξανδρο Πνευματικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator