Κι όμως... η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε το πολεοδομικό σχέδιο στο Κόκκινο Λιμανάκι (ΦΕΚ)

0




Ο Γιώργος Σταθάκης έχει βάλει την υπογραφή του για την έγκριση του πολεοδομικού σχεδίου στην καμένη περιοχή, αλλά ο Πάνος Καμμένος, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Νίκος Τόσκας επέρριψαν με προκλητικό τρόπο τις ευθύνες στους πολίτες για την αυθαίρετη δόμηση στο Μάτι...

Η πολιτική σπέκουλα που επιχείρησε να κάνει ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Πέμπτης στον τόπο της τραγωδίας, επιρρίπτοντας στους πολίτες ευθύνες για την άναρχη δόμηση στο Μάτι και αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξαιτίας αυτής κάηκαν, επιστρέφει ως μπούμερανγκ.

Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα κυβερνητικά στελέχη όπως ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Νίκος Τόσκας φαίνεται ότι αγνοούσαν πως το πολεοδομικό σχέδιο στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι φέρει την υπογραφή του υπουργού της δικής τους κυβέρνησης, όταν προχωρούσαν σε καταγγελίες περί αυθαιρέτων…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα parakritika.gr, ο Γιώργος Σταθάκης ως υπουργός Περιβάλλοντος έχει υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής που κάηκε, στις 24 Μαρτίου 2017.

Ολόκληρο το ΦΕΚ:








Πηγή:in.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι όμως... η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε το πολεοδομικό σχέδιο στο Κόκκινο Λιμανάκι (ΦΕΚ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator