Έκλεισε! Μακεδονία του Μπουτάρι...

0Κι επειδή οι ροζ συμμορίτες απαγορεύουν οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικώς με το προσωνύμιο της Μακεδονίας που θα προσφέρουν στους αλβανόσλαβους [όλες οι μεγάλες προδοσίες, έγιναν στα μουλωχτά] μπορούμε κι εμείς να βάνουμε στις κούτρες μας, ότι μας γουστάρει.

Ε λοιπόν αδέρφια μου έρχομαι τώρα εγώ και σας αποκαλύπτω, κατόπιν αποκλειστικών αλλά φυσικά φαντασιακών πληροφοριών, ότι το παρατσούκλι που θα συνοδεύει την παραχώρηση της Ιστορίας, του Πολιτισμού και της φυλετικής οντότητας της Μακεδονίας μας, έχει κλείσει, κατά τον καλύτερο τρόπο [για τους αλβανόσλαβους, εννοείται]

Ούτε "άνω", ούτε "κάτω", ούτε "βόρεια", ούτε "νότια", ούτε του "Ήλιντεν", ούτε του "Ντίλιγκερ"
Μακεδονία του Μπουτάρι!
Ιδού το επτασφράγιστο [ως σήμερις] όνομα της Μεγάλης Προδοσίας. Και θα το μάθετε κι επισήμως, όταν η κυρία Τζούλη Καμένου και ο σύζυγος της, γυρίσουν από το γκραν-πρι του Μονακό.

Μακεδονία του Μπουτάρι, λοιπόν.
Για να θυμούνται κι οι επόμενες γενιές, ποιοι ήσαν οι πρωταγωνιστές στην εσχάτη προδοσία και στον διαμελισμό της Ελλάδας...

Γελάτε - ε;
Γελάστε τώρα, γιατί θα κλάψουμε όλοι μαζί αργότερα. Διότι κυρία μου, μετά την παράδοση της Μακεδονίας στους από πάνου μας [γεωγραφικώς εννοείται] και μάλιστα μετά φιέστας και πανηγυρισμών, όπως δήλωσε ο σύντροφος Κοτζιάς, θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια παρατσούκλια.
Ναι-Ναι! Συλλογιστείτε μοναχά ότι με το που θα κλείσει το θέμα των Σκοπίων και η Μακεδονία πλέον θα αποκτήσει διπλή εθνοκρατική ταυτότητα [κάτι σαν δρ Τζέκυλ και μίστερ Χάυντ] σειρά έχουν να επιλυθούν και τα προ-συμφωνημένα ζητήματα, που αφορούν τους υπόλοιπους σφετεριστές της Ελλάδος.

Με την ίδια συλ-λογιστική της "Μακεδονίας του Μπουτάρι" την οποία τόσο ύπουλα προώθησαν οι καθεστωτικοί συμμορίτες , θα δούμε παραδείγματος χάριν και...
- τη "Θράκη του Κοτζιά"
- την "Τσαμουριά του Κούλογλου"
- τη "Λέσβο της Κανέλλη"
- τη "Μυτιλήνη του Τσίπρα"
- Τα "Χαυτεία του Χασάν"
- Το "Μενίδι του Μητσοτάκη"
Και έπεται και συνέχεια - στις "Βραχονησίδες των συντρόφων", στην "Ομόνοια της Τασίας" και τα λοιπά... και τα λοιπά...

Μέχρι δηλαδή που να μην μείνει από την Ελλάδα ούτε η θολή ανάμνηση, πως κάποτε εμείς είμεθα οι γεννήτορες και οι κληρονόμοι των παρθενώνων, των προσωκρατικών ή της βιβλιοθήκης της
Αλεξανδρείας.
Αυτά έχουν προ-συμφωνήσει οι καθεστωτικές σαύρες [και εννοώ σύσσωμο το καθεστώς, από καραμανλαίους και παυλοπουλαίους μέχρις λαφαζαναίους και ανταρσαίους] και αυτά πέπρωται να συμβούν, απάνω στη ράχη ενός εθνικού πτώματος, που έχει πάψει πια ακόμα και να ονειρεύεται...

Τώρα θα μου πεις - μα είναι δυνατόν, ρε μεγάλε; Μακεδονία του Μπουτάρι! Που ακούστηκε τέτοια εθνοονοματολογική μαλακία;
Μπα;
Δηλαδή, όταν ο ευρωβολευτής σύντροφος κ. Κούλογλου βγαίνει επισήμως στις τηλεοράσεις και λέγει, ότι: "υπάρχουν τρεις μακεδονίες - η μακεδονία των σλάβων, η μακεδονία των ελλήνων και η μακεδονία των βούλγαρων κι ο κάθε ένας λαός έχει ίσα δικαιώματα απάνω τους, την ίδια όμως ώρα που αναγνωρίζει στους αλβανόσλαβους την εθνική μακεδονική ταυτότητα, λέγει πιο soft μαλακίες;

Που ακούστηκε ρε μάστορα, τρεις συλλογικές ταυτότητες, σε συσκευασία μίας;
Ή η Μακεδονία θα είναι ένας απλός γεωγραφικός προσδιορισμός, όπως λέμε παραδείγματος χάριν πλατεία Ομονοίας, από όπου φυσικά μπορεί να διέρχεται ο οποιοσδήποτε, Έλληνας, Βούλγαρος, Πυγμαίος και δεν συμμαζεύεται - ή η Μακεδονία θα είναι προπαντός ένας εθνικός προσδιορισμός, που θα δίδει το όνομα του στο έδαφος στο οποίο εγκαταστάθηκε και έχτισε πολιτισμό.

Όταν παραδείγματος χάριν λέμε "Ισραήλ", εννοούμε κυρίως τον λαό των Ισραηλιτών και δευτερευόντως την περιοχή εκείνη της Παλαιστίνης, που διεκδικεί σήμερα αυτός ο λαός ως γεωγραφική κοιτίδα του [και μάλιστα αμφισβητούμενη]. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, εφόσον οι Ισραηλίτες [και όχι μόνον οι Ισραηλινοί] οικοδόμησαν πολιτισμό και έγραψαν ιστορία.
Αυτός ο πολιτισμός και αυτή η ιστορία είναι τα σημαινόμενα του σημαίνοντος: "Ισραήλ" και δεν μπορούν να αποδοθούν σε κανέναν άλλο λαό, πλην των Ισραηλιτών, εξόν και αν ομιλούμε περί προδοσίας ή ηλιθιότητος...

Ο όρος Ισραήλ είναι λοιπόν εθνικός προσδιορισμός και [δευτερευόντως γεωγραφικός] για να μην πω ότι θα μπορούσε και να μην υπάρχει διόλου ως γεωγραφικός, όπως συνέβαινε όταν οι γιοι του Ισραήλ δεν είχαν αποκτήσει ακόμα πατρίδα!
Ακριβώς τα ανάλογα λέμε και για τη Μακεδονία, αλλά και για κάθε εθνικό προσδιορισμό, που φέρει μέσα του, ως σημαινόμενα πολιτισμό και ιστορία.

Μακεδονία σημαίνει το έθνος των Μακεδόνων, που γέννησε τον Αλέξανδρο τον Α΄ και τον Αμύντα, που έφτασε ως τον Ινδό ποταμό μέσω του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην μνημειώδη "ανάβαση" του που κατεγράφη από τον Φλάβιο Αριανό, που ανακηρύχθηκε Ελληνικό φύλο συγγενικό των Αργείων από τους Ελλανοδίκες των Ολυμπιακών αγώνων, που δρομολόγησε την μεγάλη περίοδο του Ελληνιστικού πολιτισμού και που χάρη σε αυτό, οι αφροασιάτες βάρβαροι έμαθαν τι παναπεί Μέτρον, Αρμονία, Ελευθερία, Δημοκρατία, Διαλεκτική, Φιλοσοφία και τα λοιπά και τα λοιπά.
Κι αυτή η Μακεδονία οποιεδήποτε κ. Κουλογλου δεν μπορεί να είναι παρά μία και μοναδική, δια τον απλούστατο λόγο ότι υπήρξε και ότι την έχει καταγράψει η Ιστορία [την οποία εσείς έχετε καταγράψει στ' αρχίδια σας]

Να πει κανείς ότι η Μακεδονία ανήκει σε τρεις λαούς, είναι σαν να λέει ότι η Βίβλος ανήκει ταυτόχρονα σε ισραηλίτες, σε άραβες, σε παλαιστίνιους, σε φοίνικες και σε φιλισταίους, ενώ ο λόφος της Σιών πρέπει να χωριστεί σε 5 κομμάτια και να λάβει ο καθείς ότι του αναλογεί! Κι αυτό επειδή κατά καιρούς εγκαταστάθηκαν σε εκείνα τα εδάφη διαφορετικοί λαοί από τους Ισραηλίτες.
Αλλά τολμάει να τα πει αυτά ο πάσα ένας Κούλογλου, όταν οι Εβραίοι φέρνουν πια όλες τις πρεσβείες στην Ιερουσαλήμ [την ιστορική τους πρωτεύουσα] και τοιμάζονται να ξανακάμουν τον Ναό του Σολομώντος κέντρο της πλανητικής διακυβέρνησης;
Και μπράβο τους, εδώ που τα λέμε

Διότι οι Εβραίοι δεν έχουν Τσίπρες, Κούλογλου και Μπουτάρηδες για να ξεπουλάνε το όνομά τους, την ιστορία τους και τη συλλογική τους μνήμη.
Κι αν τολμήσει να βρεθεί κανας κουλογλου ή κανάς μπουτάης να πει τα εθνομηδενιστικά του, του κόβουν κατευθείαν τον κώλο και το ζήτημα τελειώνει εκεί.
Εμείς όμως είμεθα ανοιχτοχέρηδες.
Και χαρίζουμε τα πάντα.

Βρέθηκαν λέει κάτι κατσικοκλέφτες Σλάβοι στα εδάφη που κάποτε όριζε ο Αντίπατρος και εμείς ευθύς αμέσως τους χαρίσαμε τη Μακεδονία και τον πολιτισμό μας!
Λες και οι πρόγονοι του κάθε Ζέεφ, πήγαν και έχτισαν τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!
Αμ' άμα ήταν έτσι, καλά κάμουν και οι Τούρκοι και μας ζητάνε τον Όμηρο, τον Θαλή, τον Ηράκλειτο και όλη την Ιωνία, αφού πλέον αυτοί έχουν εγκατασταθεί στα χώματα της Μιλήτου και της Εφέσου.
Και καλά κάμουν οι Αλβανοί και μας ζητάνε τον Αχιλλέα, αφού σε λίγο καιρό οι καθεστωτικοί συμμορίτες θα τους παραχωρήσουν την Ελλάδα, ίσαμε τη Φθία.
Και καλά κάμουν και οι μπουτάρηδες και μας ζητάνε τα ρέστα, εφόσον εμείς τους ψηφίσαμε και θα τους ξαναψηφίσουμε.

Άκου, η Μακεδονία ανήκει σε τρεις λαούς!
Δηλαδή η Ρώμη, που στα αλλοτινά εδάφη της έχουν εγκατασταθεί πλέον ακόμα και Λίβυοι, σε πόσους λαούς ανήκει ρε μεγάλε;
Κι αν δηλαδή βρεθεί κανας κόπανος, στον Καύκασο ας πούμε, και δηλώσει ότι: εμείς γουστάρουμε να ονομαζόμαστε "ανατολικό Βυζάντιο", εσύ θα πας να του το δώκεις;
Ή μήπως αν προκύψει αύριο κανας βαλτός των Αμερικανών στην Κρήτη και αρχίσει την παραμύθα, ότι εμείς είμαστε Βενετσιάνοι και γουστάρουμε να μας αναγνωρίσετε ως "νοτιοανατολική Βενετία", με πρόεδρο μας τον Δόγη Μπουταρογιαννάκη, εσύ θα τους χαρίσεις τη μισή Κρήτη;

Γι αυτό σας λέω αδέρφια μου...
Μακεδονία του Μπουτάρι.
Και Θράκη της Τασίας.
Και Χίο του Καμίνι...
Και... και... και...

Έτσι!
Για να μείνουνε οριστικά πλέον στην ιστορια, ως οι πιο γελοίοι προδότες, που διέλυσαν το έθνος των Ελλήνων...

Λευτέρης Πανούσης
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλεισε! Μακεδονία του Μπουτάρι..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator