Τι άλλο θα δούμε: Ομαδική παραίτηση αστυνομικών στελεχών της ΕΥΠ από κλιμάκιο σε εθνικά ευαίσθητη περιοχή

0



Mία κρίση από αυτές που είναι δύσκολο ένας καλοπροαίρετος πολίτης να μπορέσει να πιστέψει ότι έχει συμβεί, ξέσπασε εδώ και μερικές ημέρες στη περιφερειακή Διεύθυνση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Κομοτηνή.

Ένας ξαφνικός έλεγχος από τα κεντρικά στην 4251 Μ.Π.Υ της Κομοτηνής ο οποίος θεωρήθηκε «προσβλητικός» από τα αστυνομικά στελέχη που υπηρετούσαν σε αυτήν, τόσο ως προς το κίνητρο όσο και ως προς την τελική στόχευση που είχε, οδήγησε σε μαζική παραίτησή τους!

Γνωρίζουμε από την αρχή όλη την υπόθεση η οποία έχει «αρκετό βάθος», αλλά κατά πάγια τακτική μας αποφύγαμε, μέχρι στιγμής να δημοσιοποιήσουμε το οτιδήποτε διότι θεωρούμε ότι ορισμένα πράγματα βρίσκονται υπεράνω ακόμα και των αναγκών δημοσιοποίησης που απορρέουν από την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών σε μια δημοκρατία.

Όμως πλέον εκδόθηκε επίσημη δημόσια ανακοίνωση από την ένωση των αστυνομικών υπαλλήλων Κομοτηνής για το θέμα, οπότε μικρή σημασία έχει πλέον το τι πιστεύουμε εμείς και τι όχι, ειδικά για την διαχείριση τόσο ευαίσθητων θεμάτων που αφορούν την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση με μια σημείωση:
Τα σοβαρά κράτη κρίνονται από την ύπαρξη σοβαρών υπηρεσιών πληροφοριών.


Ευχή μας προς όλους είναι να επικρατήσει η σύνεση και ηρεμία για το εθνικό καλό. Εχθροί μας είναι οι απέναντι...

ProNews
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι άλλο θα δούμε: Ομαδική παραίτηση αστυνομικών στελεχών της ΕΥΠ από κλιμάκιο σε εθνικά ευαίσθητη περιοχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator