Ο Τιμολέων Πιέτρης εκπροσώπησε το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου στην έκθεση Ποσειδώνια 2018

0

Μισό αιώνα συμπληρώνει τη φετινή χρονιά η μακροβιότερη γιορτή της ναυτιλίας, τα Ποσειδώνια.

Η αυλαία άνοιξε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και η έκθεση των Ποσειδωνίων εγκαινιάστηκε με στόχο συναντήσεις και διαπραγματεύσεις για τη σύναψη συμφωνιών στο λόμπι της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

Ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κόρινθος 2014-2019 ,όντας προσκεκλημένος έδωσε το παρών τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης με τη συνοδεία συνεργατών του.

Βασική μέριμνα του κυρίου Πιέτρη στον κύκλο των συναντήσεων που πραγματοποίησε αποτέλεσε η ανάδειξη της ιστορικής πόλης της Κορίνθου, μέσω του ζωτικής σημασίας λιμανιού της, για το οποίο ο ίδιος αναλαμβάνει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Προτεραιότητα άλλωστε αποτελεί για τον Αντιπρόεδρο η αξιοποίηση του ενάλιου χώρου της πόλης για την προσέλκυση τουριστών, που αποτελούν ισχυρό εισόδημα για την τοπική κοινωνία.

Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη | Επικεφαλής Τιμολέων Μιχ. Πιέτρης
Site www.korinthos2014.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571 | Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τιμολέων Πιέτρης εκπροσώπησε το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου στην έκθεση Ποσειδώνια 2018"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator