ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

0











4ος Ποδηλατικός γύρος Αγίων Θεοδώρων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ού Δημοτικού Αγίων Θεοδώρων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον διοργανώνει τον 4ο Ποδηλατικό γύρο Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10.00 π.μ.. Σημείο εκκίνησης έχει καθοριστεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.


- Παρουσίαση βιβλίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου και το βιβλιοπωλείο BeeLoo σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου της Τζούλιας Αποστολίδου "Ορθοπεταλιές στα Σύννεφα" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στη Βιβλιοθήκη Λουτρακίου (Οικονόμου & Τομπάζη).

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν ο Σήφης Πολυζωίδης και η Μαργαρίτα Αλεξίου.


- Παράσταση Παραδοσιακών χορών παιδικών τμημάτων

Σας προσκαλούμε στην Παράσταση Παραδοσιακών χορών των παιδικών τμημάτων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τίτλο "Η Παράδοση συναντά το Παραμύθι". Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Παντελής Ζερβός στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου.


- 40η εθελοντική αιμοδοσία

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε την Δημοτική Τράπεζα Αίματος συμμετέχοντας στην 40η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας.

20 Ιουνίου 2018 Ι ώρα 9:00 - 13:00 Ι Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.


- Παράσταση Παραδοσιακών χορών

Σας προσκαλούμε στην Παράσταση Παραδοσιακών χορών "Ο χορός & το παιχνίδι μέσα από τον μπερντέ".

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Παντελής Ζερβός στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου.
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator