ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Οικονόμου

0Την ανεξαρτητοποίησή του απο τον συνδυασμό “Πορεία Ευθύνης“ ανακοίνωσε σήμερα με επιστολή του  προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό  ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου.

Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Οικονόμου υπέβαλλε την παραίτησή του απο την θέση του προέδρου του ΚΕΠΑΠ του δήμου Κορινθίων κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,μετά απο ένα διάστημα έντασης και καταγγελιών απο πλευράς δημάρχου σχετικά με την εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου , η οποία αφορούσε αγώνες πάλης σε κλουβι.


Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Οικονόμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator