Νανόπουλος: "Δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο κ. Πανταζή, απαντήστε επί της ουσίας" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σε πρόσφατες δηλώσεις του με εμπάθεια και απίστευτη κακία εναντίον μου ο κ Πανταζής έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο .

Επειδή δεν είμαστε ίδιοι δεν θα απαντήσω στο ίδιο ύφος .

Ο ίδιος ενέπλεξε και εξέθεσε την οικογένεια του στο δημοτικό συμβούλιο δείτε το βίντεο που αναφέρει ότι ο σύλλογος που συμμετείχε στη διοργάνωση του αγώνα πολεμικών τεχνών είναι συγγενικού του προσώπου:


Κανείς δημοτικός σύμβουλος δεν το εγνωριζε μέχρι τότε .

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αργότερα- άλλη μέρα - απάντησα ότι ο κ Πανταζής δεν ανήκει στη Συμμαχία Πολιτων και ότι εκείνος πρέπει να απαντήσει για τις σχέσεις του με το πρόσωπο των ημερών που είχε κεντρικό ρόλο στη διοργάνωση - τι πιο φυσικό να πω ;

Απάντηση για τις σχέσεις αυτές δεν έδωσε ο κ Πανταζης γιατί άραγε ; φυσικά δεν περιμένω ουσιαστική απάντηση γιατί η αλήθεια πονάει .

Το πρόβλημα δεν είναι η διοργάνωση ενός αθλητικού αγώνα αλλά αν είναι νόμιμα όσα σχεδιάζονταν και παραλλήλως θα γινόντουσαν . Σιγή ιχθύος σε αυτά για προφανείς λόγους .

Είμαι υπέρ των αθλητικών εκδηλώσεων και των συλλόγων - επαγγελματιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό περιλαμβανομένων και των πολεμικών τεχνών .

Η προκειμένη όμως περίπτωση είχε πολλά προβλήματα νομιμότητας όπως ακούστηκε και αποδείχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο .

Στο πολιτικό θέμα που προσπαθεί απελπισμένα να δημιουργήσει για να βρει ρόλο λέγοντας ότι τα βρήκαν Νανόπουλος –Πνευματικός απαντώ ότι εγώ ασκώ υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση και αυτή είναι η μόνη θεσμική σχέση με τον κ Πνευματικό.

Προφανώς για το καλό των Κορινθίων συμφωνώ να γίνει η ανακαίνιση της πλατείας και να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων και το κόστος για τους δημότες καθώς και σε αλλά έργα χρήσιμα .

Εγώ είμαι με τον κόσμο κ Πανταζή όχι με τον κ Πνευματικό , εσείς με ποιον είστε ?

Αλήθεια τι απέγινε κ Πανταζή η δικη σας πρόθεση να κάνετε προσφυγή για την πλατεία όπως απειλούσατε?

Με το λεξιλόγιο σας είναι η όχι κυβίστηση σας ;
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νανόπουλος: "Δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο κ. Πανταζή, απαντήστε επί της ουσίας" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator