Μπήκαν τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι

0
Τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι είναι γεγονός!!!

Υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που αποφασίζουν άμεσα και δραστικά να προστατέψουν τους επισκέπτες των επιχειρήσεών τους!

Η τοποθέτηση των πλωτών φραγμάτων για την προστασία των λουoμένων από τις μέδουσες είναι γεγονός, πρώτο, πανελλαδικά στην παραλία του ξενοδοχείου"Παππάς"

Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ ΑΕ με δικά της έξοδα (!!!) και σε συνεργασία με την εταιρεία Νew Naval προχώρησαν σήμερα στην τοποθέτηση των φραγμάτων για τη προστασία των επισκεπτών του ξενοδοχείου τους και των συμβολαίων τους.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι !!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπήκαν τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator