«Ερμής» Διεθνές Τουρνουά Σκάκι 2018: ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

0Η ΣΑΚ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ αποφάσισε την συνέχιση ενός απόλυτα επιτυχημένου θεσμού των ΙΣΘΜΙΩΝ που όλη η σκακιστική Ελλάδα ξέρει ,με μεγάλη απήχηση και στο εξωτερικό , με την διοργάνωση ενός νέου διεθνούς τουρνουά στα φημισμένα ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
Η ιδέα και οι προσπάθειες του ιδρυτή της ΣΑΚ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Αντώνη Μπελλου που τόσο είχε δημιουργήσει και αγαπήσει τον θεσμό των ΙΣΘΜΙΩΝ σήμερα συνεχίζεται με το ΕΡΜΗΣ παίρνοντας το όνομα του από τον θεό που γεννήθηκε στην Ζήρεια και εισήγαγε τα γράμματα και τις επιστήμες στην ανθρωπότητα .

ΑΡΩΓΌΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ο κος ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ και η ΕΣΣΠΕΠ. 

Περισσότερα εδώ
Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ερμής» Διεθνές Τουρνουά Σκάκι 2018: ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator