ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ

0Θανάσης Μανάβης

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ -ΒΟΧΑΣ

Οι καιροί δεν περιμένουν.

Δεν αρκεί να συζητάμε στα καφενεία και να ομολογούμε ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για να πάει μπροστά ο δήμος Βέλου-Βόχας.

Δεν αρκεί να ρίχνουμε στους άλλους την ευθύνη για την κακή καθημερινότητα μας και για την απουσία του δήμου μας απο τα προβλήματα.

Χρειάζεται ο καθένας απο εμάς να κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει ο τόπος που αγαπούμε και ζούμε εμείς και οι οικογένειες; μας.

Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πιο μορφωμένοι, πιο καλοί και πιο ικανοί απο εμένα να γίνουν δήμαρχοι.

Πήρα όμως την πρωτοβουλία και το ρίσκο να μπώ μπροστά για να εκφράσω την γενιά μου, τις ανησυχίες όλης της κοινωνίας και όλοι μαζί να ξαναφέρουμε λίγη αισιοδοξία σε μία περιοχή που κάποτε ήταν στις σημαντικότερες του κόσμου και σήμερα μοιάζει παρατημένη.

ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ

Κανένας δεν μπορεί μόνος του να φέρει καμία άνοιξη. Μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Το Βέλο, το Ζευγολατιό, το Βραχάτι και τα χωριά μας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και ήρθε η ώρα όλοι εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας, που έχουμε την ικανότητα και το μεράκι να τον βοηθήσουμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Ο καθένας απο εμάς έχει πετύχει πολλά πράγματα στην ζωή του.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε και θα καταφέρουμε να κανουμε τον τόπο μας να ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ..!

Θανάσης Μανάβης

Υποψήφιος δήμαρχος

Βέλου-Βόχας
Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator