Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΝΟΥΣΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας

0
Το ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ ,Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Γονούσσα» και η τοπική Κοινότητα Γονούσσας του δήμου Σικυωνίων σας προσκαλούν την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Κιάτο στην παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Ν. Κασκαρέλη Η Ιστορία της Γονούσας του Δ. Σικυωνίων / Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας .

Το βιβλίο των 446 σελίδων θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας, που έχει εκχωρήσει δωρεάν τα συγγραφικά του δικαιώματα στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Γονούσσα», ο οποίος και προέβη στην έκδοση του βιβλίου.

Κυριακή 15.04.2018 | Ώρα: 11.30 μμ
Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Σικυωνίων | Καλογεροπούλου & Παπαλήγουρα, Κιάτο

ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ
Κλεισθένους 57 | 202 00 Κιάτο
Τηλ: 2742021921
www.mikoni.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΝΟΥΣΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator