Χορηγία του Ερυθρού Σταυρού στη "Θεοπροσφορά" της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.

0Χορηγία σε τρόφιμα αλλά και είδη καθαρισμού για το σπίτι από τον Ερυθρό Σταυρό σε κλιμάκιο που παρίστατο και ο γενικός γραμματέας του Παναγιώτης Ανδρικόπουλος.

Από τη μεριά του ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Ανδρικόπουλος είπε πως στόχος της νέας διοίκησης του Ερυθρού Σταυρού είναι η αναβάθμιση της προσφορας στη δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία.Τη δωρεά απεδέχθη για τη Θεοπροσφορά ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορινθίων κ κ Διονύσιος που ευχαρίστησε όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει με τρόφιμα και άλλα είδη ώστε αυτό το Πάσχα κανένα στόμα να μην μείνει χωρίς τροφή.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χορηγία του Ερυθρού Σταυρού στη "Θεοπροσφορά" της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator