Προκήρυξη δύο (2) θέσεων κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 04-04-2018
Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Γραφείο Διοίκησης

Θέμα: «Προκήρυξη δύο (2) θέσεων κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου»

Με την υπ’αριθμ.Γ4α/Γ.Π./21989/16-03-2018 απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Αν/τη Υπουργού Υγείας και την αρ.πρ.10640/27-03-2018 απόφαση του Γ.Ν. Κορίνθου εγκρίθηκε η προκήρυξη δύο (2) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία στο Νοσοκομείο μας και συγκεκριμένα:

- Μίας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού, ειδικότητας ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) με βαθμό Διευθυντή.

- Μίας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού, ειδικότητας ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β’.

Η Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET από 10/4/2018 ώρα 12μ.μ μέχρι και 27/4/2018 ώρα 23:59.

Για τη Διοίκηση του Γ.Ν. Κορίνθου
Η Διοικήτρια
Καλομοίρη Δημ.
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προκήρυξη δύο (2) θέσεων κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator