ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Η ΦΑΡΜΑ «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»

0
Εν όψει της Εορτής του Πάσχα η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια που καταβάλλει η Ι. Μητρόπολή μας αποστέλλοντας σήμερα το πρωί, Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, τετρακόσια εξήντα έξι κιλά (466 κιλά) νωπού κρέατος, για την άμεση κάλυψη και ανακούφιση των 1.200 τροφίμων του Ιδρύματος της Θεοπροσφοράς.

Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ παραλαμβάνοντας την γενναιόδωρη αυτή προσφορά από τον ιδιοκτήτη της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνο Μητσόπουλο μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για Καλή Ανάσταση και ευχαρίστησε θερμά την «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για την συνεχή και έμπρακτη στήριξη στο δύσκολο φιλανθρωπικό έργο που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Ι. Μητρόπολη μας, παρακαλώντας ταυτόχρονα η πράξη της να βρει και άλλους μιμητές. 

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Η ΦΑΡΜΑ «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator